Fotocarouselvrijdag 11 maart 2016

Dude Perfect goes golfing

We krijgen maar geen genoeg van de mannen van Dude Perfect. Zij verzinnen de meest bizarre trucs en laten deze uitvoeren door de beste sporters ter wereld. Ditmaal nemen zij een kijkje in de wereld van de greens, bunkers en tee’s. Het golfen dus. Kijk naar de meest bizarre kunststukjes. Is het niet alleen mooi bedacht, de uitvoering verdient ook meer dan een pluim.

Wan(g’s)beleid?

En eindelijk was hij er weer. Na een half jaar niet meer in Den Haag te zijn geweest, werd hij vanochtend geknuffeld door Jan-Willem Wigt, de man die hem zo verketterde. Wang was de boosdoener, de Chinese onrustzaaier en vooral de man die zijn afspraken niet na kwam. Maar Wang zag vanuit China dat zijn horigen zich tegen hem keerden en zelfs zijn beslissingen in twijfel trokken en belachelijk maakten. De Chinese geldkraan ging of bleef dicht. Het is maar hoe je het bekijkt. Een lening bij de bank zorgde ervoor dat spelerssalarissen konden worden betaald en de club weer in een veilige KNVB-categorie werd geplaatst. Wat is het toch in Den Haag? De club wordt overspoeld door rampspoed, teleurstellingen en de meest doldwaze randfiguren die denken dat ze van voetbal verstand hebben. Eindelijk was hij er dan. Hij ging rond de tafel met ADO Den Haag en de gemeente Den Haag. Hoe gaat zo’n gesprek? Wigt die zegt dat hij blij is dat Wang er is en de verwensingen richting Wang verkeerd zijn geïnterpreteerd (en tegelijk denkend: hoe moet ik die man paaien om wat miljoenen uit zijn zak te lullen?). Wang die ziet wie zijn tafelgenoten zijn en denkt: wanneer gaan jullie eens luisteren naar de grote Chinese baas, en zegt: ‘We moeten het verleden vergeten en wat meer communiceren op een volwassen manier.’ ‘Communiceren’ denkt Wigt. ‘Was jij niet degene die nooit de telefoon opnam?’

Hui Wang

Een zuchtende Wang denkt: ‘Ik ben de baas en de baas in China is de baas en niet iemand die jullie een paar duizend kilometer verderop in de maling kan nemen’, maar zegt: ‘We moeten leren van het verleden en denken aan de toekomst’. Kopje thee erbij, en allemaal lachen. Maar wat is het nu stil rond het Kyocera Stadion. Wat is er besloten? Heeft Wang die miljoenen bij zich, want toezeggingen, daar geloven de Hagenezen niet meer in. Staan die journalisten allemaal voor Piet Snot te wachten op een persconferentie van Wang? Worden ze met een kluit in het riet gestuurd door perschef Ronald van der Geer met de mededeling dat het hier een interne kwestie betreft en zij, wanneer de tijd rijp is, met een perscommuniqué naar buiten komen. Komt het nog goed in Den Haag? Is het betaalde voetbal gered in de stad waar ooit Aad Mansveld en Lex Schoenmaker Haagse helden waren? Wanneer weten we meer? Alle binnenbrandjes zullen morgen zijn gesust. Gesprekken volgen om nog meer plooien glad te strijken, maar ‘die Chinees’ zal nooit meer de ‘verlosser’ zijn die hij bij binnenkomst dacht te zijn. Slikken of stikken? Den Haag is Den Haag niet meer. ADO is Chinees en zal nooit meer Haags worden. Heeft het standbeeld van Aad nog een vliegende tackle overwogen toen Wang zich liet zien? Wilde Sexy Lexie de grote baas niet liever eens goed de waarheid vertellen? Natuurlijk, maar nu even niet.

ADVERTEERDERS

Hier kan uw advertentie
met hyperlink staan!

1 maand = 50 euro
3 maanden = 140 euro
6 maanden = 250 euro
12 maanden = 450 euro
Hier kan uw advertentie
met hyperlink staan!

1 maand = 50 euro
3 maanden = 140 euro
6 maanden = 250 euro
12 maanden = 450 euro
Hier kan uw advertentie
met hyperlink staan!

1 maand = 50 euro
3 maanden = 140 euro
6 maanden = 250 euro
12 maanden = 450 euro
Hier kan uw advertentie
met hyperlink staan!

1 maand = 50 euro
3 maanden = 140 euro
6 maanden = 250 euro
12 maanden = 450 euro